Све већи број наставника из наше земље, умрежава се преко еТвининга (енгл. eTwinning).

То је интернeт портал који повезује запослене у основним и средњим школама, као и предшколским установама широм Европе, са циљем да им омогући да креирају и учествују у заједничким пројектима, размењују идеје и примере добре праксе, повезују ученике и на тај начин обогаћују своју наставу.

Ученици одељења II/1 са учитељицом Драганом Релић су били учесници једног таквог пројекта под називом „Пријатељство без граница“.

Циљ овог пројекта је био да ученици размењивањем честитки и писама развијају своје компетенције уз употребу информационо-комуникационих технологија. Сарадња је остварена са две школе и то са IV. основном школом Вараждин (Република Хрватска) и Основном школом 9. мај из Пазарића (Босна и Херцеговина). Пројекат је почео половином новембра 2019. године и сада је у завршној фази. Ученици су остварили дивна пријатељства током овог пројекта тако да се надамо да ће се она и наставити.

Галерија фотографија

Као крајњи продукт овог пројекта настала је и дигитална разгледница која је послата другарима у Пазарићу и Вараждину путем Messangera.

Поделите ову вест са пријатељима!

Нека ваше дете буде један од преко 50.000 ученика који су завршили нашу школу.

Пријавите се на мејлинг листу и осигурајте се да све информације од наше школе добијете на време.